Serviciile funerare profesioniste le gasesti aici

Pentru a face ca totul sa fie mai usor in cele mai dificile momente din viata, casa funerara In Memoriam ofera servicii funerare complete in Craiova, incluzand servicii de imbalsamare si cosmetizare. Astfel, firma de servicii funerare vine in sprijinul familiilor indoliate cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic, dand dovada de seriozitate si profesionalism. Din dorinta de a fi cat mai aproape de fiecare client, serviciile funerare pot fi personalizate in functie de cerinte, dar intotdeauna vor fi de calitate si bun simt.

Unele dintre cele mai dificile momente din procesul de inmormantare sunt cosmetizarea si imbalsamarea decedatului, astfel ca e de preferat sa apelati la ajutor profesionist. Echipa de la In Memoriam va oferi atentie fiecarui detaliu ce tine de inmormantare, inca din momentul in care familia va contacta agentia de servicii funerare.

Pentru ca este important sa avem  alaturi un sprijin profesional, specialistii de la In Memoriam ofera o gama completa de servicii funerare, inclusiv consiliere gratuita acolo unde este cazul. Doar o echipa cu experienta poate scapa familiile de toate grijile procesului de inmormantare, precum intocmirea actelor necesare inmormantarii, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea mortului, transport funerar sau repatrierea acolo unde cazul.

In functie de pachetul de servicii funerare pentru care un client a optat, serviciile In Memoriam include de la constatarea decesului, toaletarea si imbalsamarea decedatului, pregatirea sicriului si a accesoriilor funerare pana la manipularea decedatului si transportul funerar.

Toate procedurile necesare unei inmormantari trebuie sa respecte toate normele si legislatia in vigoare, astfel ca imbalsamarea si cosmetizarea sunt proceduri care trebuie efectuate de personal autorizat. Imbalsamarea este un procedeu medical care se efectueaza pentru a prezerva corpul persoanei decedate din momentul decesului si pana la inmormantare, oferindu-i un aspect cat mai natural. Procedura de imbalsamare este urmata imediat de toaletarea si cosmetizarea cadavrului, imbracarea acestuia si asezarea in sicriu. Produsele folosite pentru conservarea cadavrului, dar si cele pentru imbalsamare si cosmetizare la In Memoriam fac parte din categoria produselor biocide, iar In Memoriam le foloseste pe cele de cea mai buna calitate. Pe de alta parte, cu cat mai repede se vor efectua aceste proceduri, cu atat, familia indoliata va avea mai mult timp la dispozitie pentru a-si lua ramas bun de la decedat. In plus, in urma efectuarii unei imbalsamari se elibereaza un certificat de imbalsamare, fara de care nu este posibila transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

In concluzie, pentru a putea avea acces la cele mai calitative si prompte servicii funerare, imbalsamarea si cosmetizarea de la In Memoriam sunt alegerea ideala pentru orice familie indoliata. Toate serviciile pot fi accesate la un pret avantajos, astfel incat raportul dintre calitate si pret sa fie optim.

Author Image
andrei

Leave a Reply