Si cei mici isi doresc gadgeturi noi

De cele mai multe ori copiii sunt pasionati de tehnologie si isi doresc sa fie la curent cu tot ce este nou din domeniu, astfel ca parintii se vad nevoiti sa multe ori sa se orienteze catre device-uri de ultima generatie. Merita achizitionat un ceas inteligent copii intrucat acesta este util din mai multe puncte de vedere, iar o gama foarte variata te asteapta la iUni unde va fi imposibil sa nu dai peste cea mai grozava optiune.

Ideal in vacanta

Un ceas inteligent este numai bun si in vacanta datorita faptului ca dispune de GPS, ceea ce presupune ca nu mai esti nevoit sa scoti telefonul din buzunar la fiecare cateva minute pentru a verifica daca esti pe drumul cel bun. Un smartwatch te poate ghida cu usurinta prin vibratii, fapt foarte util, bineinteles, si pentru copii, care se vor descurca intotdeauna sa ajunga unde trebuie.

Mai usor de comunicat

Bineinteles, aceste device-uri dispun si de microfon si difuzor, asa ca vei ai sansa de a purta discutii fara sa mai scoti telefonul din buzunar, lucru foarte folositor mai ales pentru cei care isi petrec mult timp la volan.

Potrivit pentru sport

Foarte important este si faptul ca iubitorii de sport pot include in arsenalul lor un asemenea gadget pentru ca prin intermediul sau au posibilitatea de a-si monitoriza activitatea. Sunt multe functii incluse, iar acestea permit imbunatatirea performantelor, indiferent de sportul care se practica, de la baschet, fotbal, hanbal, fitness si nu numai.

Mai multe functii utile

In acelasi timp, ceasurile inteligente pentru copii aduna o multime de functii pe care le vei folosi in fiecare zi. Alarma, jurnalul de apeluri, functia de monitorizare a somnului si cea antifurt, meteo, camera foto, fiind unele dintre cele mai des folosite. In manualul de utilizare sunt incluse toate, astfel ca merita sa le treci in revista pe toate si sa le descoperi pe cele care ti se par cele mai utile.

Alege cel mai bun produs

In plus, cine nu se pricepe la tehnologie nu trebuie sa isi faca griji pentru ca la iUni are sansa de a merge in showroom unde sa fie testat fiecare produs in parte. Consilierii te vor ghida catre modelele tale preferate, ocazie cu care ajungi sa faci economii considerabile de timp. E mai simplu, mai comod, dar si mai sigur pe aceasta cale, iar cei de la iUni iti propun cele mai bune conditii in acest sens.

Profita de preturile mici

Nu in ultimul rand, aici si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca iti vei permite, cu siguranta, sa alegi device-ul potrivit pentru copilul tau, iar daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 250 de lei atunci vei beneficia si de livrare gratuita prin curier.

Author Image
andrei

Leave a Reply