Softul ideal pentru toate agentiile de turism

Turismul a suferit mult in pandemie, insa agentiile au acces la multe soft-uri care sa le simplifice activitatea si care sa le ajute sa depaseasca orice problema.

Fiecare agentie de turism are diferite solutii la dispozitie prin care sa se poata dezvolta, unele fiind mai mult sau mai putin eficiente. In schimb, cine cauta solutii pentru turism pe care sa se poata baza, cu siguranta, merita sa apeleze la Quick Sell intrucat aici te asteapta un software de cea mai buna calitate care simplifca mult activitatea. Avantajele sunt nenumarate, astfel ca merita sa le descoperi mai departe pe cele mai importante dintre acestea.

Pentru inceput cu totii ar trebui sa stim ca nu exista deloc taxe initiale la Quick Sell pentru instalare si, in ciuda acestui lucru se ofera suport non stop. Cu alte cuvinte, costurile implicate sunt mult mai mici in comparatie cu alte contexte, astfel ca aici e nevoie doar de platirea unui abonament pentru serviciul oferit, care nu este influentat de furnizorii integrati in propria platforma. In plus, un alt mare avantaj e acela ca lista furnizorilor se actualizeaza constant, ceea ce presupune ca utilizatorii vor avea acces la tot felul de oferte de nerefuzat.

Mai mult, oricine va avea acces la site-uri noi, bine puse la punct si care sa fie special concepute avand in minte actualele nevoi ale clientilor. Cu o buna optimizare si posibilitatea de personalizare, cine alege solutii pentru turism de la Quick Sell, cu siguranta, va avea mult de castigat. Nu trebuie omise nici toate functiile utile care sunt usor de implementat intrucat acestea aduc toata flexibilitatea de care poate fi nevoie.

Exista mai mult de 60 de furnizori din domeniul turismului, iar serviciile acestora pot fi accesate cu ajutorul unei conexiuni de tip XML si API, totul din motorul de cautare. Pe aceasta cale toti cei care isi doresc sa organizeze o vacanta vor avea parte de cele mai grozave conditii in acest se sens.

Bineinteles, trebuie avut in vedere si faptul ca propria agentie de turism pregatita prin intermediul solutiilor furnizate de Quick Sell va fi disponibila atat in versiunea desktop, cat si in varianta de mobil si vor fi indeplinite preferintele tuturor clientilor. Cu totii stim ca traficul pe mobil a crescut considerabil in ultimii ani, asa ca platforma e deja optimizata din acest punct de vedere. Nu in ultimul rand, toate pachetele disponibile aici pot sa fie adaptate in asa fel incat oricine sa fie multumit. In cadrul motorului de cautare putem aminti de unitati de cazare, de curse cu avionul, dar si de tot felul de combinatii de pachete care sa multumeasca pe toata lumea. E mult mai simplu pentru oricine sa isi pregateasca astfel vacanta mult visata, iar Quick Sell va ajuta mult orice agentie de turism.

Author Image
andrei

Leave a Reply