Stii unde sa iti repari telefonul?

Unul dintre componentele unui telefon smart care se poate deteriora destul de repede este display-ul. La orice soc mai puternic sau la o presiune prea mare la nivelul acestuia, display-ul poate ceda foarte usor, iar din acel moment telefonul nu mai este la fel de utilizabil. Singura modalitate de a rezolva aceasta problema care apare destul de frecvent este prezentarea cu telefonul stricat intr-un service iphone pentru o schimbare de display. Momentul in care mergem cu telefonul intr-un service este foarte important, astfel trebuie sa ne prezentam imediat ce s-a spart sau crapat display-ul intr-un service autorizat, asigurandu-ne astfel ca nu vor aparea si alte probleme generate de aceasta problema.

In service-ul de la Prestige GSM veti gasi doar tehnicieni cu experienta care vor evalua si diagnostica telefonul, care pot vedea daca spargerea sau craparea display-ului a afectat si alte componente interne. Diagnosticarea la Prestige GSM este gratuita, si se face pe loc de cele mai multe ori, si doar specialistii din service vor decide daca se poate face o schimbare de display iPhone si care ar fi costurile implicate. Dupa ce au primit acordul dumneavoastra, tehnicienii de la Prestige GSM se vor apuca de remedierea problemelor, vor inlocui display-ul cu unul nou, original, il vor testa si vor acorda garantie atat pentru piesa schimbata, de 12 luni pentru persoane juridice si de 24 luni pentru persoane juridice, cat si pentru intreaga interventie, de 90 de zile.

Mediul in care se va repara telefonul este unul profesionist, telefonul va fi ferit de orice probleme care pot sa apara in timpul reparatiilor. Pentru fiecare defect constatat se iau in timp real deciziile potrivite pentru a repara cat mai bine toate problemele constatate la diagnoza. Piesele care se folosesc pentru inlocuirea celor stricate sunt luate direct din stocurile firmei, sunt de calitate si sunt compatibile cu telefoanele pe care se vor monta, acesta fiind un avantaj important al reparatiilor realizate intr-un service autorizat.

Deoarece la Prestige GSM clientul este respectat, service-ul va prezenta la final toate interventiile facute, si se vor detalia toti pasii facuti si defectele constatate in plus, toate reflectand suma totala de plata.

Totul e transparent, reparatiile se fac in cel mai scurt timp, de 20 de minute, iar calitatea este cea care isi spune cuvantul de fiecare data.

Cu o vasta experienta in domeniu, specialistii Prestige GSM vor sti ce este mereu de facut pentru a va putea bucura din nou de calitatile deosebite ale telefonului vostru. Preturile vor fi avantajoase si accesibile pentru orice tip de buzunar.

Absolut toate reparatiile telefoanelor vor fi efectuate cu maximum de eficienta si profesionalism, astfel ca nu exista nici un motiv din cauza caruia sa nu vi la Prestige GSM.

Author Image
andrei

Leave a Reply