Stiu ce cadou sa cumpar pentru fratele meu

Ceasurile inteligente nu mai reprezinta deloc o raritate in ziua de azi in contextul in care preturile au scazut considerabil in ultimii ani. Asadar, daca si tu iti doresti un smarwatch Android, atunci se poate spune ca ai nimerit in locul potrivit la iUni, unde te asteapta o gama foarte variata de modele, ceea ce presupune ca, mai mult ca sigur, vei putea lua cea mai inspirata decizie. Un astfel de dispozitiv se dovedeste a fi util in mai multe contexte, asa ca de ce sa nu folosesti si tu unul?

Ideal la volan

Daca iti petreci mult timp in masina, eventual la volan, cu siguranta ai nevoie de o modalitate prin care sa poti vorbi la telefon, dar legal si fara sa te expui riscurilor. Asadar, un ceas inteligent are incorporat un microfon si un mic difuzor, prin intermediul carora poti purta conversatii clare direct la incheietura mainii, fara sa mai pui mana pe telefon.

Potrivit daca iti place sportul

In plus, un smartwatch Android este grozav si in cazul in care esti pasionat de sport pentru ca prin intermediul acestui dispozitiv poti sa iti monitorizezi activitatea. Poate ca iti place baschetul, fotbalul, voleiul, atletismul sau fitnessul, de ce sa nu stii care este nivelul tau? Cu ajutorul acestui gadget poti sa iti imbunatatesti performantele si vei sti care sunt momentele in care trebuie sa plusezi si cele in care trebuie sa mai lasi de la tine.

Modele care arata bine

In ziua de azi sunt disponibile o multime de modele care arata foarte bine si care pot fi integrate in cadrul mai multor tinute. Anumite ceasuri inteligente imita aspectul celor obisnuite, ceea ce presupune ca se aduce mai multa libertate in pregatirea unui outfit ideal pentru toate activitatile.

Nenumarate functii de folos

Un smartwatch cu Android aduce multe functii de folos si chiar daca majoritatea le avem la dispozitie si pe telefon, de acum acestea pot fi accesate direct de la incheiatura mainii, ocazie cu care va scadea dependenta fata de telefon. Aici putem aminti de alarma de care avem nevoie in fiecare dimineata, de calendar, de meteo pentru a sti cum sa te ne pregatim pentru a doua zi, de functie antifurt pentru a fi siguri ca nu ratacim dispozitivele si nu numai.

Poti sa testezi orice produs

iUni iti ofera posibilitatea de a cumpara online asemenea produse, insa daca nu te pricepi si daca, totusi, vrei sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere, atunci poti oricand sa mergi in cadrul showroom-ului din capitala. Cu ajutorul specialistilor de aici poti sa testezi toate produsele disponibile, astfel incat sa te orientezi catre ceasul inteligent de care ai nevoie si care iti usureaza viata.

Author Image
andrei

Leave a Reply