Te asteapta aici solutiile financiare ideale afacerii tale

Sunt multi cei care viseaza sa isi dezvolte propria afacere, insa de la o simpla idee si pana la a pune totul in practica e cale lunga. In plus, drumul catre succes, cu siguranta, e presarat cu multe obstacole si incercare care trebuie sa fie evitate treptat. Una dintre cele mai probleme comune e cea de accesare a diferite forme de finantare intrucat conditiile impuse, de regula, de catre institutii sunt foarte dificil de respectat. In schimb, aici intervine Omnicredit care aduce cateva solutii ce merita a fi descoperite de catre toti antreprenorii.

Despre Omnicredit

Astfel, Omnicredit e prima platforma de finantare fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si care isi dedica produsele si serviciile financiare persoanelor juridice. In viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si solutii pentru persoanele fizice astfel incat oricine sa poata beneficia de pe urma acestora. De-a lungul anilor Omnicredit a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri in tara noastra, din diferite domenii, iar urmatoarea poate fi chiar a ta.

Avantajele factoring-ului

Despre factoring trebuie sa stii ca e o solutie financiara dedicata firmelor mici si mijlocii care ofera produsa sau servicii cu facturi la termen de plata in viitor pentru ca in multe cazuri poate fi nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Astfel, e foarte simplu de accesat aceasta solutie si, in plus, iti aduce si mai multa flexibilitate intrucat firmele nu mai sunt nevoite sa stea cu fondurile blocate.

O solutie optima pentru orice afacere

Solutiile financiare propuse sunt dedicate tuturor afacerilor din orice domeniu, de la cabinetele de kinetoterapie, pana la saloane de infrumusetare, magazine de haine, fabrici de mobila, firme de IT si nu numai, toate pot accesa serviciile Omnicredit.

Online e mai simplu

Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje de care te vei bucura la Omnicredit e reprezentat de faptul ca intreaga activitate se desfasoara exclusiv online, iar pe aceasta cale se pot face economii considerabile de timp. Mai exact, in cel mult un minut ai facut cont pe platforma si mai departe iti alegi solutia financiara de care ai nevoie, printre care si vanzare facturi la omnicredit. Incarci toate documentele solicitate, iar in decurs de o ora vei primi un raspuns, iar daca acesta este pozitiv, atunci in cel mult alte 8 ore vei primi suma solicitata direct in cont.

Eficienta maxima

Ai parte de eficienta maxima in conditiile in care totul se desfasoara online si e bine de stiut ca toti antreprenorii pot face economii considerabile de timp atunci cand sunt in cautarea unei solutii financiare de la Omnicredit.

Foloseste calculatorul disponibil pe site

Merita sa profiti de pe urma tuturor uneltelor la care ai acces in mediul online, iar aici putem aminti si de calculatorul prin intermediul caruia poti sti direct la ce sa te astepti. Alegi valoarea facturilor pe care iti doresti sa le incasezi pe loc, precum si data scadenta a acestora, iar Omnicredit iti comunica instant care e suma de care vei beneficia.

Ai parte de asistenta

Cu siguranta e mult mai usor sa iti desfasori activitatea atunci cand ai acces la asistenta din partea unor specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, ocazie cu care se poate gestiona mai usor orice situatie si nu exista probleme care sa fie mult prea complexe si care sa nu poata fi rezolvate. Pe aceasta cale si antreprenorii au ocazia de a dobandi noi cunostinte si notiuni care vor fi bine venite in desfasurarea activitatii. Alege solutiile financiare de la Omnicredit pentru orice business intrucat aici e mult mai simplu, mai comod si mai eficient.

Author Image
andrei

Leave a Reply