Treceti si pe la ei (7)

Voi ce va doriti in rastimpul vostru?
Bianca era copila Botestiului, copila padurilor (asa cum am fost si eu, candva, Ancuta lanurilor de grau si a livezilor in fuga) si tare frumos mai povesteste despre asta. Am fost si eu o astfel de copila, si-n strigarea mea muta stau mereu acei oameni dragi a caror copila am fost. Acum ei nu mai sunt, eu sunt doar o amintire a acelei copile…
Pasind prin blogosfera cinefila, am dat peste comoara ascunsa de Piratul Cinefil. Cititi despre The Clocwork Orange si poate-l veti si viziona.
De la Hapi invatam trei lectii importante in ceea ce priveste limba romana. Sau… greutatea limbei romane.
Ar trebui, macar uneori, sa-ncercam a scrie si cu altfel de instrumente. De nu cu acelea, macar cu mintea…
Textele autorului blogului Dialog despre simturi le urmaresc de ceva vreme, ma bucur ca acum a inceput sa scrie pe un blog. Recomandarea mea vine cu un dialog interesant despre apartenenta vs. fericire.
Despre un harem si o cadana din greseala, despre o carte fictiune istorica, la Bibliophile: Poarta Coliviei de Katie Hickman.
Uneori din suferinte se nasc religii.

Si astfel, s-au scris mii de istorii…
Despre cutremure si (ne)pregatirea cetatenilor in caz de calamitate.  Nu sub tocul usii in cazul cladirilor vechi, ci sub masa (asa cum am invatat eu la inginerie seismica). Horea priveste totul din alt punct de vedere, si anume nipon. Ar trebui sa luam si noi lectii de comportament de la japonezi…
Despre Sighisoara, un oras pe care il iubesc si in care mi-am petrecut eu weekendul de miere…
De la Mélanie, destre dragostea ca forma de conversatie, o scriere despre Lady Chatterley. O recenzie minunata!
Un citat foarte frumos, despre viata si moarte – Zully Mustafa. Si eu ma intreb, si eu ma gandesc… Important e sa nu dezvoltam de aici o angoasa.
Despre Oscar si Tanti Roz, o poveste trista dar cu o morala, a scris Maya.

Author Image
andrei