Un vin de calitate face diferenta intre o seara reusita si una mai putin speciala

Un vin de calitate poate sa faca diferenta, insa cum optiunile sunt foarte variate, cum stim care este cel mai adecvat pentru un anumit moment? De exemplu, unul foarte versatil, care se dovedeste a fi ideal in mai multe contexte este Feteasca Neagra. Unde gasesti? La Budureasca. Acesta este locul potrivit catre care sa te orientezi intrucat gama este foarte variata si, cu siguranta, vei gasi exact ceea ce iti doresti.

Feteasca Neagra mai este cunoscuta si sub numele de Coada Randunicii sau Pasareasca Neagra si este unul dintre cele mai vechi vinuri romanesti. Aceasta nu este deloc pretentioasa, ci rezista chiar si in fata secetei si a gerului, fiind foarte vechi si in Europa. Aroma este placuta, culoarea este una deosebita, motiv pentru care acest tip de vin este unul foarte popular.

Pot fi obtinute mai multe tipuri de vin, in cazul carora sa varieze aciditatea, care se pot invechi in butoaie de lemn si mai apoi sa fie transferate in sticla, ocazie cu care va creste mult calitatea. Vinul Feteasca Neagra poate sa aduca aminte de diferite fructe, printre care visinile negre, prunele sau murele, iar condimentele folosite pot sa difere de la vanilie, piper si pana la scortisoara.

Cu ce se serveste?

In primul rand depinde tipul de Feteasca Neagra aleasa, insa rareori se da gres daca se foloseste alaturi de o carne de vita sau de miel la gratar, fie alaturi de pulpe de caprioara sau rata la cuptor. La capitolul desert lava cake-ul de cicolata neagra este o optiune foarte comuna, un mousse cu ciocolata, astfel ca optiunile sunt foarte variate.

Cumpara de aici

Cu siguranta, vin gasesti in orice loc, insa nu ai garantia ca cel pe care il alegi este de o calitate superioara, motiv pentru care este mult mai simplu sa te orientezi catre Budureasca, unde gasesti tot ce ai nevoie. Vin Feteasca Neagra, alaturi de multe alte tipuri, toate te asteapta sa le incerci, optiunile fiind suficient de diversificate.

Vezi direct online

In al doilea rand, este important de stiut ca la Budureasca poti sa cumperi direct online, ceea ce este un mare avantaj in conditiile in care nu mai trebuie sa te ratacesti prin magazinele aglomerate. Ajungi sa faci mari economii de timp si poti sa te informezi corespunzator referitor la fiecare tip de vin care te intereseaza.

Nu ai nevoie de bugete mari

Nu in ultimul rand, nici nu trebuie sa iti aloci bugete mari daca esti interesat de vin Feteasca Neagra pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar poti si sa urmaresti toate ofertele care te asteapta pe site, iar pe aceasta cale vei ajunge sa platesti mult mai putin decat te-ai fi asteptat.

Author Image
andrei

Leave a Reply