Vezi cat te costa sa iti intretii autoturismul Dacia

La Auto Cobalcescu gasesti o gama vasta si variata de masini mici si medii. Printre marcile comercializate aici poti regasi brandul japonez Nissa, cel francez Renault si cel romanesc Dacia, dar si altele germane din categoria premium precum BMW si SMART. De la acestia sunt disponibile mai multe versiuni si modele, care sa satisfaca cererea pietei. Daca esti curios si dornic sa vezi ce imbunatatiri au fost aduse fiecarui model, da click aici si intra pe site-ul reprezentantei din Bucuresti. Va fi o adevarata placere pentru pasionatii domeniului si, cine stie, poate vei decide ca este momentul oportul pentru a achizitiona prima masina sau pentru o a schimba pe cea pe care deja o ai.

Printre modelele producatorului Japonez vei putea admira, printre altele, si pe cele mai compacte precum Micra sau suvurile precum Juke, X-Trail sau Qashqai. De la marca frantuzeasca vei putea vedea o colectie mai mare compusa din masini sport cum este Renault Megane, masinile electrice cum ar fi Zoe, un citycar care se poate strecura rapid pe strazile oraselor sau alte vehicule utilitare sau in sistem hibrid. Nici Dacia nu se lasa mai prejos, care te va surprinde nu numai prin designul nou al modelelor pe care deja le cunosti, dar si datorita celor noi ca Dusterul Pick-up.

Pe de alta parte, daca ai un buget mai mare si doresti sa achizitionezi un autoturism din gama premium, poti opta pentru modelele producatorilor germani BMW si SMART. Auto Cobalcescu pune la dispozitie toate modelele acestor marci, astfel ca vei fi mai mult decat incantat sa afli ofertele pentru toate seriile si Miniurile in stoc.

Dand click aici, vei ajunge pe siteul reprezentantei care este organizat in asa fel incat sa nu pierzi timp consultandu-l. Vei avea ocazia sa soliciti o oferta de  pret pentru un anumit model sau orice fel de informatie doresti, sa faci o programare in service sau pentru un test drive in caz ca te tenteaza  una dintre masini si doresti sa iti faci o idee cat mai clara despre senzatia avuta la bordul acesteia si nu numai.

Dealerul Auto comercializeaza si masini rulate, iar pe site poti vedea cu ajutorul catorva clickuri care este stocul actual. Aici ai certitudinea ca sunt reali chilometrii parcursi intrucat au fost verificati in prealabil, ca masinile au fost ingrijite pe cat posibil si ca nu au defectiuni. Daca doresti, poti sa le si testezi inainte de a le cumpara.

Asadar, apeleaza la serviciile oferite de Auto Cobalcescu, atat pe site, dand click aici, cat si in reprezentanta unde vei fi luat in primire de catre experti pentru a fi informat cu privire la toate aspectele ce te intereseaza.

Author Image
andrei

Leave a Reply