Vezi cum poti sa economisesti bani cand folosesti masina

In urma cresterii enorme a pretului la benzina si ca urmare a costului de transport te-ai gandit la achizitionarea unei instalatii gpl pentru autoturismul tau.Acum poti alege produsele oferite de AGR AutoGas Group ce sunt disponibile la nivel national si pot fi achizitionate prin magazinul online.Pentru a avea rezultatele optime dorite este recomandat sa faci montajul prin partenerii AGR ce sunt disponibili la nivel national si a caror lista este disponibila pe monteazagpl.ro.

Aici vei gasi cele 4 linii de produs care sunt sustinute de cele mai cunoscute branduri din Romania, respectiv Tomasetto, AGR si Prins.

Montajul instalatiilor gpl este asigurati de ingineri AGR ce sunt instruiti la cele mai inalte standarde AGR.Produsele sunt performante, iar nivelul calitativ al componentelor este verificat si aprobat de inginerii AGR, urmand cele mai severe standarde de calitate in domeniul gpl, acestea fiind omologate la nivel national cat si international.

Prin produsele sale, gama de preturi practicata de AGR acopera o arie cat mai mare de clienti, de la cei mai exigenti care se bucura de avantajele gamei Premium sau Platinum pana la clientii ce cauta un produs economic cu un raport de calitate echilibrat, acestia accesand produsele din gama AGR Plus sau Profesional.

Cele mai utilizate instalatii gpl la nivel national sunt cele din gama AGR Plus sau Profesional, dupa ele urmand cele din gama Tomasetto, care este produs economic, cu un pret echilibrat din punct de vedere calitate-pret si care se adreseaza unei game largi de clienti din domeniul taxi, scoala de soferi, din domeniul distributiei.

Totodata la AGR AutoGas Group vei gasi produse din gama GPL Next care se adreseaza catre autoturismele cu injectie secventiala in 4 cilindrii.Pentru aceasta gama de produse se ofera o garantie de 4 ani, fiind cea mai mare garantie oferite pe piata instalatiilor GPL complete.Produsele din aceasta gama se pot achizitiona de la aceasta firma doar online, iar montajul este inclus in pretul de achizitie al instalatiei gpl.

Datorita numarul mare de instalarii in Romania si Bulgaria, cat si experientei acumulata din dezvoltarea de produse pe poti bucura de siguranta achizitiei si instalarii unui produs de calitate care iti va oferi ceea ce ai cautat.

Desi ai multe temeri inainte sa achizitionezi un astfel de produs pentru ca te intrebi daca in timp motorul se va distruge, raspunsul este negativ, deoarece cu ajutorul gpl arderea combustibilului este mult imbunatatita, vei avea un ulei mai curat cu o durata de exploatare mai mare decat in cazul benzinei si nu in ultimul rand, vei avea o uzura ce se va reduce substantial.

Nu ai de ce sa-ti faci tot felul de temeri pentru ca instalatia gpl este omologata, iar dupa montarea acesteia va fi nevoie sa faci o programare la RAR pentru inscrierea instalatiei in cartea tehnica a masinii, in timpul maxim legal.

Author Image
andrei

Leave a Reply