Vezi unde te poti relaxa asa cum se cuvine

Confidential este un salon de masaj erotic de lux situat in centrul Bucurestiului. Aici poti alege maseuza pe care ti-o doresti si vei avea parte de un masaj erotic intens. Salonul Confidential ofera diferite tipuri de masaj erotic. In acest articol vom enumera care sunt tipurile de masaj erotic de care te poti bucura la salonul Confidential si cateva idei pentru a face alegerea potrivita in functie de starea ta. Oricum, indiferent de alegerea facuta, te vei bucura de multa placere si de erotism intens.

  • Masajul senzual este menit sa te faca sa uiti de ziua grea de la munca. Dead-line-urile, task-urile prioritare, un sef nervos, stres, cu alte cuvinte, o zi la munca care poate fi tradusa ca fiind ingrozitoare. Ziua urmatoare vei avea o alta zi aglomerata si tot asa. Ca urmare ar fi bine sa luam o pauza. Masajul erotic senzual este un amestec de masaj oriental si senzual in care maseuza va avea grija sa ofere relaxarea mintii si a corpului. Astfel, vei uita de toate task-urile de la job, de clienti, de e-mailuri. La finalul sedintei vei fi cu totul o alta persoana, foarte relaxata, cu o stare excelenta de spirit si plin de energie pozitiva.
  • Masajul nud este pentru a iesi din rutina. A trecut o saptamana si va urma alta, la fel. Din pacate ai avut aceleasi tabieturi, ai comandat o pizza, te-ai intalnit cu baietii, ai iesit la cumparaturi sau ai vazut un film la cinema. Cu nimic din toate acestea nu ai iesit din rutina. Masajul nud de la salonul Confidential este exact ceea ce ai nevoie pentru ca iti va asigura relaxarea fizica si mentala.
  • Masajul body este pentru a fi rasfatat asa cum meriti si este cea mai buna metoda. Daca acest masaj este combinat cu atingeri senzuale, cu senzatii erotice rezultatul va fi mai multa placere pentru tine. O ora de masaj body te va face sa te simti rasfatat, special, in care tu esti personajul principal intr-un salon luxos, unde o maseuza te va rasfata cu atingeri senzuale.
  • Masajul tantra este pentru a elimina tensiunea cu ajutorul tehnicilor indiene si thailandeze.
  • Masajul dublu este pentru a-ti indeplini dorinta de a fi atins de doua femei. Daca esti unul dintre persoanele care isi doreste sa fie atins de doua femei, alege masajul dublu, care va deveni cadoul perfect pentru relaxarea corpului si a mintii.

In concluzie, dorintele tale pot deveni foarte usor realitate. Daca iti doresti sa nu mai pierzi timpul si sa te bucuri de toate acestea, gasesti date de contact confidential direct aici.

Author Image
andrei

Leave a Reply