Vino la ArtForCars să-ți ridici noua cheie SMART pentru mașina ta

Vino la ArtForCars să-ți ridici noua cheie SMART pentru mașina ta

Nu te expune riscurilor de niciun fel atunci când vine vorba de siguranța mașinii tale. Dacă ți-ai pierdut cheia și ai nevoie de un duplicat, ArtForCars îți stă la dispoziție și îți rezolvă problema în cel mai scurt timp. Deși înlocuirea acestora nu implică de obicei investiții considerabile, costul unui nou set de chei pentru mașinile noi cu blocare la distanță poate costa ceva mai mult. Lăsând deoparte neatenția cu care ne confruntăm în astfel de momente, rezolvarea acestei probleme este accesibilă pentru toate lumea. 

Investiție mică pentru orice tip de model 

La ArtForCars lucrurile bune se întâmplă și la prețuri mici. Obține o copie cheie auto cu o investiție minimă. Indiferent de modelul mașinii tale, găsim o rezolvare în timp record. Realizam copii pentru chei auto și telecomandă destinate unei game extrem de variate de autoturisme. Dispunem de tehnica necesară pentru a fabrica orice fel de cheie, plecând de la matrița încuietorii ușii sau cea a mașinii. Avem personal specializat, instrumente de top și alte servicii pe care nu poți să le refuzi acum, mai ales acum, când sezonul rece e atât de aproape. 

Durabilitate și rezistență în timp 

Durabilitatea unui serviciu aplicat este un atribut pe care nu toate atelierele de detailing auto îl garantează încă de la început. Dacă vrei să mergi la sigur, intră pe artforcars.ro și fă o programare. În situațiile neplăcute în care ai rămas fără cheia autoturismului tău, dintr-un motiv sau altul, nu trebuie să te panichezi. Procesul este unul extrem de simplu, rapid și accesibil. Profesionalism și rezultate 100%. Realizarea unei copii a cheii auto este un proces simplu pe care orice lăcătuș ambulant poate să o facă, însă diferența dintre aceste persoane și un specialist în domeniul constă în faptul că nu pot rezolva problema cipului din cheie. 

Cum funcționează acest mecanism inteligent?  

De fiecare dată când cheia este introdusă în contact, cipul interacționează cu imobilizatorul din contact. Motorul nu va porni dacă cheia folosită nu este înregistrată la dispozitivul de imobilizare. Cea mai rafinată alternativă este să contactezi un atelier auto specializat în astfel de servicii pentru a obține o copie a cheii și pentru a înregistra cipul în computer. Serviciul de duplicare este destul de rapid și costă în jur de 200 de lei, cu variante specifice mărcii. 

Acestea fiind spuse, este bine să știi cum se fac copiile de chei auto. Dacă nu aveai noțiunea de pierdere până acum, asigură-te că în viitorul apropiat vei avea o copie la îndemână. Dacă vrei să afli mai multe informații, te așteptăm la sediu. Nu uita că în perioada octombrie – noiembrie mai poți beneficia de oferte la servicii de detailing auto pentru interior și exterior. 

Author Image
andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *