Voi lua nota mare la bac

Una dintre cele mai mari griji ale liceenilor este bacalaureatul, acel examen care poate sa le decida viitorul, motiv pentru care este nevoie sa se pregateasca in cele mai bune conditii. Totusi, traim in era tehnologiei, ceea ce presupune ca nici invatatul nu mai este ca inainte, pentru ca Emedi propune o solutie grozava, spre bucuria adolescentilor. Aceasta este o platforma online unde se pot face teste bacalaureat romana, iar cu ajutorul exercitiilor intreaga materie se poate invata mai usor.

Online este mai eficient

Probabil ca oricine stie care sunt toate avantajele aduse de mediul online, asa ca de ce sa nu te pregatesti si pentru bacalaureat pe aceasta cale? Nu mai ai nevoie de carti si culegeri de pe care sa inveti, cat pe Emedi gasesti orice informatie in numai cateva click-uri. Acest lucru presupune ca ajungi sa economisesti timp si inveti cum sa profiti de pe urma fiecarui minut pe care il ai la dispozitie.

Cele mai importante informatii

La Emedi au fost adunate cele mai importante informatii de care ai nevoie pentru a te pregati asa cum trebuie pentru bacalaureat. Te asteapta o multime de teste pe care daca le treci vei avea garantia ca iei o nota buna la examen. Si feedback-ul reprezinta un mare plus pentru ca stii unde gresesti si care sunt notiunile pe care nu le stapanesti, pentru a le putea aprofunda.

Poti invata de la zero

Chiar daca nu esti deloc pregatit, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca la Emedi poti invata de la zero. Treptat vei ajunge sa iti aprofundezi cunostintele si sa cunosti foarte bine cerintele examenului, pentru a lua nota maxima.

Pe orice platforma

Emedi este o platforma foarte prietenoasa, bine pusa la punct, dar si intuitiva, iar aceasta poate fi accesata atat de pe laptop si calculator in versiunea desktop, cat si in varianta pentru mobil, de pe telefon sau tableta. Cu alte cuvinte, ai toate informatiile direct in buzunarul tau, ceea ce presupune ca oricand esti plecat, dar ai putin timp la dispozitie, poti sa mai citesti ceva.

Sunt propuse mai multe abonamente

In plus, abonamentele sunt foarte avantajoase, asa ca pentru a avea acces o luna in cadrul platformei trebuie sa platesti doar 35 de lei, pe cand pentru doua luni tariful devine si mai avantajos, fiind de numai 59 de lei. Totusi, cel mai avantajos este abonamentul pe trei luni pentru care vei plati 89 de lei.

Iei 10 la limba romana

Cu Emedi ai garantia ca vei lua nota 10 la limba romana, acesta fiind unul dintre cele mai dificile subiecte din cadrul examenului de bacalaureat si cel care sperie pe cei mai multi dintre elevi, asa ca stii ce ai de facut.

Author Image
andrei

Leave a Reply